Olipahan mukava päivä. Veljen valatilaisuus meni todella hyvin, en huomannut että kukaan olisi isosti mokaillut tai mitään. Ei ollut liian kuuma vaan juuri sopiva ja vesikin pysyi ylhäällä, vaikka hetken vaikutti että se saattaisi sieltä sataa alas. Veli tokaisi kun tilaisuusoli ohi, että niin se vaan tuli ylennys vaikken koko viikkoon ole mitään tehnyt .

Kotimatkalla poikkesimme kaupassa ja näin entisen työkaverin, joka kyseli oliko pomo soitellut minulle. Sanoin ettei ollut puhelin mukana. Olisi kuulemma tarvinnut kiireesti sijaisen entiseen työpaikkaani joka sijaitsee paljon lähempänä minua kuin nykyinen. Heh, kannattiko minut siirtää pois, mitä? Tuli jotenkin vahingoniloinen olo.

Juuri äsken kotiuduimme. Iltasuunnitelmat ovat vieläkin hieman auki, kaikki riippuu nyt lähinnä siitä, saisimmeko jonkinlaisen pienen laina esim. isältämme. Olisi se mukavaa, kun toteutuisi suunnitelma. Mutta luulen kylläkin ettei isälläkään isommin rahaa ole. Ainakaan hän ei ole asiasta mitään puhunut, aiemmin päivällä kysyi että meinaatteko te nyt sitten tänään mennä jonnekin, mutta kun mainitsimme että mieli tekisi muttei ole rahaa niin siihen ei enää sanonut mitään. No, katsellaan. Muutenkin on mukavaa kun on viikonloppu edessä ja veli kotona. Kyllä me jotain varmaan keksimme täälläkin.