Ehkäpä tämä ilta kääntyy ihan vähän hiukkasen ilosempaan suuntaan kuitenkin. Edelleen on suunnitelmissa muutama tölkki olutta ja musiikkia, myös synkkää sellaista, mutta mukaan on tulossa myös hieman pirteämpää bilemusiikkia, armeijasta jälleen lomille kotiutunut veli kaljapulloineen ja illemmalla reissu paikalliseen baariin karaokea kuuntelemaan. Veli kyllä varmaan laulaa luikauttaakin, itse en kröhäni kanssa viitsi nyt mikkiin tarttua. Kyllä, olen taas flunssassa. Se vaan tuntuu tulevan aina takaisin kun siitä eroon pääsee.

Toivon että paikallisessa on tuttuja niin saadaan juttukavereita muitakin, kahdestaan vähän tylsää. Tahtoisi toisaalta bilettää kunnolla, jotkin kotibileet sopisivat taas aivan mainiosti. Nykyään vaan niin vaikea saada porukkaa kasaan enää, osa muuttanut ties minne ja toisilla muita suunnitelmia aina. Joskus oli toisin. Mutta kelpaisi se juttuseurakin taas.

Jaaha, veli tuossa näköjään jo aloittelee, tekee kuulemma hirveästi mieli kaljaa. Kai sitä itsekin pitää kohta, ja täytyy valita jonkinlaiset vaatteetkin. Joskus sitä tahtoo pukeutua vähän paremmin, vaikka yleensä ihan normi t-paidassa ja mustissa housuissa menenkin. Ja Children of bodomin hupparissa, vaikka en heidän musiikkiaan kuuntelekaan, en pidä siitä. Mutta kun jostain kilpailusta sen aikanaan voitin ja rakastan huppareita.

Toisaalta karaoke ei innosta ihan niin paljon kuin musiikin kuuntelu muuten tänä iltana. Esim jukeboksista voisi löytyä ihan hyviä helmiä joita ei ole pitkään aikaan kuunnellut. Mutta tyydyn tuohon.

Eihän sitä tiedä, mitä ilta vielä tuo tullessaan. Toivottavasti jotain mukavaa.