Tein tänään vanhempieni ja veljen kanssa pienen reissun Urjalan makeistukkuun. Täytyihän sieltä sitten rahdata täysi muovipussillinen karkkia. Namnam. Taas riittää pitkäksi aikaa, pahan päivän varasto täytetty. Nyt istun koneella ja mussutan suklaata, pitihän sitä vähän maistaa.

Tulomatkalla sain jonkun hirvittävän yskänkohtauksen, oikeasti tuntui että keuhkot lentää pihalle suun kautta ihan juuri nyt. Eikä sille meinannut tulla loppua. Oli pakko avata turvavyökin ja kumartua eteenpäin, olin melkein tukehtumispisteessä. Onneksi se sitten lopulta meni ohi. Seuraavasta kaupasta kävin sitten ostamassa lisää tupakkaa. Tosi järkevää, eikö?

Autoon pääseminenkin oli hankalaa tämän jalan kanssa, mutta lähdettävä oli. Kun tätä reissua olin odottanut jo pitkään, oli pakko päästä vihdoinkin.

Ensi viikolla menen taas "sijaiseksi" eli yksin tekemään töitä voimailuun, budosalille ja oppimateriaalikeskukseen. Kun vielä maksaisivat siitä ihan oikean palkan. Mutta onhan se toisaalta mukavaa saada vaihtelua työhön ja se että saa olla jonkin aikaa muualla kuin kuuntelemassa sen yhden höpöttäjän pulputusta lukiolla. Ei niin ettenkö pitäisi hänestä, hän on tosi mukava ihminen jne. mutta joskus puhuu hieman liikaa. Ja myöntää sen itsekin, ei vaan voi sille mitään että tykkää puhumisesta. Ja tuolta pääsen ruokatunniksi istumaan huoltamon kahvioon, mukavampi viettää tauko siellä kuin istua lasikopissa kaikkien tilojen käyttäjien töllättävänä, että tuolla se vaan istuu vaikka töitä pitäisi tehdä. Pitää vaan maanantaina mennä lukion kautta kun jätin sinne tietenkin työkenkäni ja -asuni, en tiennyt vielä sairaslomalle jäädessäni että menenkin ihan muualle kun palaan.

Juttelin veljen kanssa taas wowista. Aloin miettiä että pitäisiköhän tehdä vielä warriori-hahmokin. Pitää panna harkintaan. Pakko olla monta hahmoa, monta erilaista, jos yhteen kyllästyy. Toisaalta tekisi mieli pelata taas jollakin horde-hahmolla, nyt pitkän aikaa olen ollut alliancen puolella. En tiedä....saa nyt nähdä mitä saan aikaan. Ensin kuitenkin kahvia ja iltalehti sekä -sanomat.